Duro Tapeter

Alltid bra pris på tapeter från Duro online

En finstämd kollektion i färg och form där den harmoniska färgskalan ger möjlighet att skapa rum efter sinnelag. Från det lugna till det mer temperamentsfulla. Innehåller fyra mönster i olika färgställningar och fyra enfärgade ytor att matcha till.

För oss som återförsäljare av tapeter gav Duro tapeter oss något alldeles extra. Då genom att vara en mycket snygg tapet och en tapet med mycket hög kvalitet.

Duro tapeter hos oss har ett mycket bra pris i förhållande till kvalitet och design. Ekonomi och tillgänglighet är faktorer som vi värdesätter varför vi valt att sälja tapeter på nätet och ha öppet dygnet runt, året om. Så oavsett när på dygnet ni vill hitta er nya duro tapeter till rätt pris och snygg design så ni varmt välkomna.

Duro Gammelsvenska är hantverksmässigt återskapade tapeter och bårder från rokoko till 1920-tal för kammare, salong och vardagsrum. En kollektion som kan ge alla inredningsintresserade en möj- lighet att skapa och återskapa gamla miljöer.


Lagervara, omgående leverans!

Duro Essens är en kollektion som spänner över ett brett spektrum av design- och mönsteridéer. De skandinaviska designers som skapat kollektionen har inspirerats av naturens väsen och dess essens.

Lagervara, omgående leverans!

Duro Esplanad är en kollektion för det moderna hemmet med effektfulla fondtapeter i starka färger. Kollektionen innehåller också tapeter i dämpade toner för hela rum. Alla mönster kan kombineras med enfärgade tapeter i matchande kulörer.

Beställningsvara, leveranstid 2 dagar extra!

Duros enfärgade tapeter i regnbågens alla kulörer, allt ifrån varmaste gult till svalaste svart-vitt. Skulle du föredra ett lugnt mönster som fungerar bra som bas i ett helt rum eller som fond så finns även diskret mönstrade tapeter i randigt, prickigt och mosaik.

Beställningsvara, leveranstid 2 dagar extra!

I Duri Collage blandas nutida uttryck med mönster från Skandinaviens sköna natur. Collage har tapetmönster som passar både den moderna, trendiga bostaden och det klassiskt sköna hemmet.

Beställningsvara, leveranstid 2 dagar extra!

Vill du omslutas av prunkande grönska med blommor och blad? Eller vill du skapa sommar året runt med en himmel av lätta moln? Kollektionen  Duro Galleri innehåller tio mönster i olika stilar och färgvarianter, alla med ett skandinaviskt formspråk.

Beställningsvara, leveranstid 2 dagar extra!